Op stap met de camper.

Wij zijn Nies en Harrie en na jaren kamperen met tent en caravan, hebben we in 2006 onze 1e camper aangeschaft.
Bij de tekst ziet u foto's van onze uitstapjes en/of vacanties.

donderdag 19 april 2012

Alfaz del pi 15 t/m 20 december 2011


Het gaat hier zo zijn gangetje. We lopen wat, fietsen wat, doen boodschappen en maken hier en daar een praatje. We hebben in Albir een klein campingzaakje bezocht om te zien of ze aldaar een gevarenbord hadden. Toevallig was de eigenaar een Nederlander. Hij had geen bord meer en hij was bezig om de winkel te verkopen. Van hem kregen we de tip om in Benidorm te zoeken naar een campingzaak. (wordt vervolgd)
De eigenaar van de camperplaats heeft contact gezocht met carglass Spanje en vervolgens de telefoon aan ons gegeven, daar wij geen spaans praten werden we doorverbonden met carglass Nederland. Men heeft onze gegevens opgenomen en gecheckt en we zijn verzekerd voor schade aan de autoruit. We hebben verteld waar we met de camper staan. Carglass Nederland heeft vervolgens weer contact gelegd met Carglass Spanje en ze beloofden dezelfde dag te komen om de ruit te maken en zo gebeurde het ook. Om half 7 's avonds werd de ruit gemaakt.
Vandaag kregen we bezoek van onze achterburen Paula en Kees. Via de mail hadden we al een tijdje contact. Zij zijn met de auto onderweg naar hun huur bungalow. We houden mail contact en bezien of het mogelijk is dat wij hun daar gaan opzoeken