Op stap met de camper.

Wij zijn Nies en Harrie en na jaren kamperen met tent en caravan, hebben we in 2006 onze 1e camper aangeschaft.
Bij de tekst ziet u foto's van onze uitstapjes en/of vacanties.

donderdag 19 april 2012

Alfaz del pi 9/12 t/m 14/12 - 2011


Vrijdag; Vandaag wat minder warm en veel bewolking. Wij zijn vanmorgen naar de markt in lálfas del pi geweest. Het was een behoorlijke markt, maar wel veel van hetzelfde.
Zaterdag; Ook vandaag nogal wat bewolking, maar wel wat warmer dan gisteren. Vanmorgen op de fiets boodschappen gedaan en vanmiddag een eind gelopen.
Zondag; Nogal wat bewolking vandaag. Wij zijn op de fiets langs de zee naar Altea gereden. In Albir nog gestopt en daar over de markt gelopen. In Altea nog even in het zonnetje op de boulevard gezeten.
Maandag Sluierbewolking en zo'n 18 graden. Vanmiddag gewandeld en hebben bij een Nederlandse supermarkt een paar boodschappen gedaan. Deze supermarkt verkoopt hoofdzakelijk Jumbo producten, alleen wel wat duurder dan in Nederland. Er is ook een soort boekhandel met vnml. Nederlandse boeken en tijschriften. De tijdschriften hebben dezlfde prijs als in Nederland.
Dinsdag; Vandaag een mooie dag, wat warmer dan gisteren, wel weer sluierbewolking. Vanmorgen gefietst en bij de Lidl boodschgappen gedaan en verder buiten gezeten en van het mooie weer genoten.
Woensdag; Deze dag veel bewolking, vanmorgen gefietst en de andere camperplaats "Los Limbos" bekeken. Wij vinden deze plaats wat rommeliger, al zijn er ook daar wel mooie plaatsen, maar die zijn w.s. het eerst bezet. Hier wel erg veel Hollanders