Op stap met de camper.

Wij zijn Nies en Harrie en na jaren kamperen met tent en caravan, hebben we in 2006 onze 1e camper aangeschaft.
Bij de tekst ziet u foto's van onze uitstapjes en/of vacanties.

donderdag 19 april 2012

Blanes 18 november t/m 20 november 2011


Vrijdag; Een zonnige dag, veel buiten gezeten, vanmiddag gewandeld. Hier en daar een praatje gemaakt met andere campinggasten.

Zaterdag; Het weer was wat minder. Meer bewolking. Vanmorgen boodschappen gedaan op de fiets. Het was een Hollands supermarktje met producten van Albert Heyn. Er was een heerlijk waldkornbrood, maar er hing wel een prijskaartje €3,25 aan. ’s Middags gewandeld. Veel winkels zijn hier dicht, evenals de meeste campings hier. In de nacht is het gaan regenen en het heeft geonweerd. Sinds we in Spanje zijn hebben we de verwarming niet nodig. Overdag is het rond de 20 graden in de camper en bij het opstaan is het ongeveer 16 graden.

Zondag; vandaag zullen we nog een wandeling langs de boulevard maken. We zijn nu 1 week weg. Alles verloopt naar wens. Wel was er op de eerste dag een steen tegen de vooruit gekomen. Die heeft een buts veroorzaakt. (geen sterretje). Hopelijk scheurt deze niet verder! Morgen vertrekken we verder naar het zuiden. We hebben gehoord dat er een nieuwe camperplaats in Peniscola is.