Op stap met de camper.

Wij zijn Nies en Harrie en na jaren kamperen met tent en caravan, hebben we in 2006 onze 1e camper aangeschaft.
Bij de tekst ziet u foto's van onze uitstapjes en/of vacanties.

donderdag 19 april 2012

alfaz del pi 31/12 - 2011


Vandaag de laatste dag van 2011. Zonnige dag en vrij warm. 22 graden in de schaduw! Vreemd om mannen in hun blote bast en korte broek buiten in de zon oliebollen te zien bakken.
Vanavond vanaf 23 uur een oudejaarsfeestje hier buiten op de camperplaats. Er is gevraagd om in pyama of als heks te komen. Wij doen dit niet, lijkt ons wat koud. Nachttemperatuur is rond de 8 graden. Onze belgische buurvrouw had in Albir een sexy panterjurkje gezien, maar haar man vond het niet goed dat ze dit kocht. Raad eens hoe zij zo'n sexy jurkje noemt ??? "" Een deugenietenpakje""!!
Ons tweede probleem is opgelost!! Wij hebben de plaat voor het fietsenrek binnen. Ik heb aan een Nederlander gevraagd om met de auto naar Finistrat (tussen Benidorm en Allicante) te rijden om daar in een autoonderdelenzaak naast de Carrefour (tip van een andere camperaar) te gaan om te gaan kijken voor zo'n plaat. En ja hoor ze hadden zo'n plaat daar op voorraad. Bekend is hier dat je een boete krijgt van 60 euro als je zo'n plaat niet achter de fietsen hebt hangen. Verschillende camperaars hebben zo'n boete hiet in Spanje gekregen!
Wij wensen jullie allemaal een een prettige jaarwisseling en een gelukkig en gezond 2012 toe.