Op stap met de camper.

Wij zijn Nies en Harrie en na jaren kamperen met tent en caravan, hebben we in 2006 onze 1e camper aangeschaft.
Bij de tekst ziet u foto's van onze uitstapjes en/of vacanties.

donderdag 19 april 2012

Rincon de la Victoria 22/1 - 2012


Wij hebben er al weer 10 weken opzitten. Het gaat vreselijk snel, vooral met het mooie weer. Het is niet echt warm, maar wel heel aangenaam in het zonnetje.
Zaterdag vierde oma Boes haar verjaardag met de hele familie. Op zulke momenten is het jammer dat je zo ver weg bent. We waren er graag bijgewesst. Nu dan alleen in gedachten.
Stieneke en Donald uit Harderwijk, mensen die wij middels internet op hun reis volgen, staan hier ook nog. Over en weer zijn we op de borrel geweest en Donald zal maandag een indische maaltijd voor ons koken.
We kregen rond 16.30 uur het bericht van een camperaar elders in de plaats dat de politie foto's maakt van de campers en eventueel wegstuurt. We hebben het zekere voor het onzekere genomen en zijn vertrokken uit Torre del Mar samen met Stieneke en Donald waarmee we net gezellig aan de borrel zaten. Nu staan we samen met hen in La Cala del Moral, Rincon de la Victoria. We hebben hier de borrel voortgezet. De plaats ligt 12 km ten oosten van Malaga. Het is een mooi plekje direct aan zee.