Op stap met de camper.

Wij zijn Nies en Harrie en na jaren kamperen met tent en caravan, hebben we in 2006 onze 1e camper aangeschaft.
Bij de tekst ziet u foto's van onze uitstapjes en/of vacanties.

donderdag 19 april 2012

Silves 2/3 -2012


In Silves staan we pal langs de rivier de Arade op een mooi plekje. Deze stroomt verder naar Portimao en komt dan uit in de zee. Op de luchtfoto is de camperplaats te zien. We staan precies tegenover de weg op de andere oeverzijde.

Donderdag; Vandaag bewolking met af en toe regen. Vanmiddag gegeten bij Casa Velha de Silves; brood met olijven, soep, kip met frites en salade, vruchtensorbet, koffie en likeur en 1/4 l. wijn + bier voor 7,50 €. We kregen nog bezoek van Jehova getuigen. Ook hier weten ze ons te vinden. Ze gingen alle campers langs. Vandaag opnieuw naar de telecomwinkel gegaan. De dongel gaf geen internet verbinding. Nu was het internet tegoed op, dus dit moest aangevuld worden.

Vrijdag; Vandaag is de zon weer teruggekeerd wel af en toe bewolking, maar wel droog. We hebben vandaag in Silves gewandeld, verder buiten gezeten. Op deze camperplaats staan veel Engelsen. Vandaag zagen we op een zeker moment 10 ooievaars boven de rivier en heuvel rondzweven op de thermiek van de warme lucht die tegen de helling opstijgt. De ooievaars hebben vaak nesten op schoorstenen van fabrieksgebouwen. Op het eind van de dag kwam er een Duitser aan met een oude traktor en daarachter een pipowagen. Hij trok door deze combinatie veel bekijks.