Op stap met de camper.

Wij zijn Nies en Harrie en na jaren kamperen met tent en caravan, hebben we in 2006 onze 1e camper aangeschaft.
Bij de tekst ziet u foto's van onze uitstapjes en/of vacanties.

donderdag 19 april 2012

Manta Rota 5/2 - 2012


Donderdag; Vandaag een stuk frisser door de harde koude oostenwind. Wel schijnt de zon volop, maar om vandaag in je korte broek en t shirt buiten te zitten, is het te koud(12graden). We hebben vanmiddag wat gewandeld in het plaatsje. We hebben de camper verplaatst naar de rand, waardoor we een mooier uitzicht hebben.

Vrijdag; Vannacht was het flink koud, zo rond het vriespunt. Overdag niet veel warmer dan 12 graden. Wel schijnt de zon uitbundig. Vanavond zijn we naar een fadoavond geweest in restaurant a Proa. Het was overvol en geen tafeltje onbezet. Je betaalt voor eten en
drinken het normale tarief en 5 € p.p. extra voor de zang en muziek. Het was erg gezellig en de moeite waard.

Zaterdag; Vandaag de verjaardag van Emile. Wij hebben hem 's morgens gebeld. De afgelopen nacht was het koud en hebben we de kachel een beetje laten branden. Vandaag een koude harde wind, maar wel volop zon. Zo koud als in Nederland is het lang niet. Ook vandaag rond de 12 graden.

Zondag; Wij hebben nu 10 dagen hier gestaan en zouden vandaag vertrekken, maar we hebben besloten om nog 10 dagen hier in Manta Rota te blijven. Wij hebben hier een mooie plek en gezellige mensen om ons heen. Vandaag is de oosten wind gedraaid naar zuid west. Vanmiddag komen Frans en Jannie een borrel drinken. Zij vertrekken morgen.