Op stap met de camper.

Wij zijn Nies en Harrie en na jaren kamperen met tent en caravan, hebben we in 2006 onze 1e camper aangeschaft.
Bij de tekst ziet u foto's van onze uitstapjes en/of vacanties.

donderdag 19 april 2012

La marina 5 t/m 8 januari 2012


Vertrokken uit Alfaz del Pi, onderweg in Alicante LPG getankt. Het was nog niet nodig, maar vanwege het geringe aantal LPG stations in Spanje toch maar getankt. Na 90 km gestopt in La Marina, een gedoogplaats aan het strand tussen Alicante en Torrevieja.
Het was een warme dag en we hebben tot zonsondergang buiten kunnen zitten.
Op 6 januari "Driekoningen" opnieuw een vrije dag voor de Spanjaarden. De meeste winkels waren gesloten. Vanmorgen een flinke wandeling gemaakt door de duinen. Opnieuw zonnig, maar wel veel wind. Het was vandaag erg druk op het strand, mede door "Driekoningen".
7 januari was het ook weer zonnig, maar wel minder warm, we hebben gewandeld en boodschappen gedaan.
Zondag 8 januari zijn we vertrokken van ons plekje aan het strand met de bedoeling om voor een paar dagen naar de camperplaats in San Fulgencio te gaan. Maar wij vonden het daar helemaal niets, kaal en dicht op elkaar.
Daarom teruggereden en bij camping ""La Marina" het toilet en vuil water geloosd en schoon water ingenomen. Kosten 4 euro. Daarna onze camper geplaatst bij het strand van Playa del Pinet ten Noorden van La Marina. Ook hier geen voorzieningen, wel een restaurant waar we gegeten hebben. Wij liepen zo vanuit de camper het strand op.