Op stap met de camper.

Wij zijn Nies en Harrie en na jaren kamperen met tent en caravan, hebben we in 2006 onze 1e camper aangeschaft.
Bij de tekst ziet u foto's van onze uitstapjes en/of vacanties.

donderdag 19 april 2012

Alfaze del pi 25/12 t/m 30/12 - 2011


De Kerstdagen zijn rustig en met goed weer verlopen. De Spanjaarden kennen geen tweede Kerst. Voor hen was het een gewone werkdag. Alle winkels zijn dan ook open. Vandaag ook weer een videochat gesprek gehad met Erik en Mika.
Dinsdag; Vanmorgen op de fiets naar de 2 markten in Altea geweest. Het was even zoeken, maar je moet gewoon uitkijken naar mensen die met plastic zakken lopen. Vanmiddag heeft het geregend en was er veel wind.
Woensdag; Vandaag was het weer lekker weer. Weer buiten kunnen zitten. Nies is geknipt door Dorien ( een kapster uit Nederland die hier in Spanje woont en zij knipt voor 10 euro in de camper.
Donderdag; Vandaag opnieuw veel zon 16 graden. Naar Albir gelopen, verder in de zon gezeten.
Vrijdag; Vanmorgen op de fiets naar Benidorm geweest en naar de campingwinkel geweest om een plaat te halen die aan het fietsenrek moest. Plaat was besteld, maar nog niet aanwezig! Daarna naar de boulevard in Benidorm. Enorm druk. Je kon over de koppen lopen. Dit was niet ons ding. We hebben een poosje aan het strand gezeten en daarna snel terug. Is toch rustiger. Vanmiddag lekker buiten gezeten en aan het eind van de dag een wijntje gedronken met onze buren en overburen.